HagekindBannerLight.jpg

Maart = jeugdboekenmaand

In maart is het jeugdboekenmaand.  Omdat het dit jaar 50jaar bestaat, willen we met onze school iets speciaals doen.  Tijdens de jeugdboekenmaand krijgen we bezoek van een kinder- en jeugdboekenauteur Ilse De Keyzer en de striptekenaar van oa Kiekeboe en Nachtwacht, Steve Van Bael.  We krijgen de kans om een kijkje te nemen in de wereld achter het boek en Steve Van Bael gaat ons uitdagen voor een heuse tekenwedstrijd.

De leraars van onze school hebben ook hun beste beentje voorgezet in The Masked Reader.  Deze week kijken de kinderen naar de voorleesfragmenten uit het nieuwe boek van Ilse De Keyzer : " Lentekriebels met Teckel Tokkel" en zoeken we wie er achter de maskers zit.

Dit belooft een spannende week te worden...

     

AfdrukkenE-mail

Kerstkaartjes voor Zonnedries

Onze leerlingen van 't Hagekind wilden de bewoners van Zonnedries een extra warm hart onder de riem steken.  Daarvoor maakten ze zelf kerstkaartjes voor élke bewoner.  Ze haalden daarvoor hun creatiefste kant naar boven en maakten met veel liefde en warmte deze mooie kaartjes met warme wensen.
Vrolijk kerstfeest aan iedereen!

 

AfdrukkenE-mail

Fluoactie

De donkere dagen zijn weer aangebroken.  Het is weer tijd voor onze fluoactie.  Deze week zijn wij alvast van start gegaan .  Maar wat houdt dit nu eigenlijk in?  Een hesje dragen is nu echt leuk.  Fiets of wandel elke dag met een fluohesje naar school en verdien stickertjes.  Wanneer de kinderen voldoende stickers gespaard hebben, krijgen ze superleuke beloningen en maken ze kans op geweldige prijzen!

- Leuke fluohesjes, gepersonaliseerde helmen, trendy bodyglowers maar ook goodiebags, cadeaubonnen van JBC!

- Ook kan je leuke uitstappen maken met het gezin: Zo kunnen jullie naar de Zoo van Antwerpen, Planckendael, Zoo serpentarium in Blankenberge !

- Is jouw kaart vol , spaar dan mee voor leuke klasprijzen : zoals een ijskar op school.

Het enige wat de kinderen hiervoor moeten doen is iedere dag naar school komen met een fluohesje. Veilig zijn in het verkeer is erg belangrijk dus laten we allemaal ons uiterste best doen om elke dag in orde te zijn!

De werkgroep Verkeer duimt alvast mee!

Wij zijn er zeker van dat iedereen een volle kaart zal kunnen bemachtigen! SUCCES!

AfdrukkenE-mail